Nyheder 19. december 2014

Oh Land og Helena Christensen i nyt samarbejde

Det er ikke første gang, at de to kendte udenlandsdanskere finder sammen om et fælles projekt
Foto: Screenshot fra InstagramLangt væk fra Danmark har to danske superstjerner fundet sammen i et nyt samarbejde.

Sangerinden Oh Land og supermodellen Helena Christensen, der begge er bosat i New York, mødtes nemlig torsdag, hvor de arbejdede sammen på et endnu ukendt projekt.

- Jeg "skyder" med den smukke Helena i New York i dag, skriver 29-årige Oh Land således på Instagram om et billede, hvor de to danske kendisser sidder side om side.

LÆS OGSÅ: Oh Land: 14 interviews på en dag

Det er stadig uklart, hvad "skyder" betyder i denne sammenhæng. Tidligere har den 45-årige supermodel nemlig både "skudt" billeder af sangerinden, ligesom hun også har medvirket i musikvideoen til Oh Lands "Cherry On Top".

LÆS OGSÅ: Nøgne Oh Land: Kun iført Dannebrog

I musikvideoen spiller Helena Christensen en streng balletlærerinde, som underviser netop Oh Land, der har en fortid som balletdanserinde på både den kongelige danske og den kongelige svenske balletskole.

Og på trods af Oh Lands lidt anspændte forhold til Helena Christensens karakter i musikvideoen har sangerinden ellers kun gode ting at sige om sit samarbejde med supermodellen.

LÆS OGSÅ: Se Helena Christensen kysse med kæresten

- Helena har taget billeder af mig en fire-fem gange, og så har vi hængt ud i New York. Vi går til mange af de samme ting, vi er begge danskere og har et lidt anderledes syn på tingene. Hun er virkelig sjov, og vi har det rigtig skægt sammen, udtalte sangerinden, der bærer det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius, således til Newspaq tidligere i år.

Se musikvideoen til "Cherry On Top" her:


Sponsoreret indhold