Nyheder10. november 2014

Oh Land fejrer i hjemmesko

I morgen udkommer sangerindens nye album ”Earth Sick”, og det fejres derhjemme i bløde sutsko
Oh Land var for nyligt aktuel i programmet for unge sangtalenter "Voice Junior"
Oh Land var for nyligt aktuel i programmet for unge sangtalenter "Voice Junior"
 Foto: Thomas Laursen"Earth sick" (jordsyg) er titlen på den danske sangerinde Oh Lands nye plade.

Titlen, der refererer til den utilpashed, man kan opleve, når man for eksempel bliver søsyg af at sejle eller luftsyg af at flyve, kunne også meget vel beskrive den tilstand, sangerinden selv ser ud til at befinde sig i for tiden.

LÆS OGSÅ:

Søndag postede Oh Land et billede af sig selv på det sociale medie Instagram, hvor hun ser både træt og lettet ud, mens hun iført plyssede hjemmefutter strækker armene over hovedet og fødderne ud foran sig.

- I morgen udkommer mit album Earth Sick, skriver sangerinden til billedet efterfulgt af udbruddet: "Aaaarrrrggggjjjhhh!!!!!!".

Albummet, som udkommer på Oh Lands eget produktionsselskab, er finansieret ved hjælp af sangerindens egne fans i samarbejde med internetplatformen "Pledge Music".

Konceptet er ganske enkelt, at fans forudbestiller et kommende album, hvorved de får titlen "pledger". Oh Land belønner til gengæld sine donatorer med eksklusiv info om det kommende album, smuglytninger og nyheder om sig selv.

- Og det bedste af det hele er, at jeg vil donere en del af overskuddet til Greenpeace' kampagne for at redde Antarktis, skriver Oh Land på sin såkaldte Pledge Music-side.

Se billedet af Oh Land i hjemmefutter i sit studie her!

Sponsoreret indhold