Nyheder13. februar 2016

Oh Land er blevet mor

Nanna Fabricius Øland, bedre kendt under kunstnernavnet "Oh Land" har født sit første barn, skriver hun på Instagram.
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/oh_land.jpg
 Foto: All Over

Mange måneders ventetid er slut for den danske sangerinde "Oh Land". Hun har nemlig budt velkommen til en lille dreng, der kom til verden lørdag den 13. februar. Det afslører hun i et billede på Instagram.

Alt tyder på, at fødslen fandt sted i New York i USA. På billedet viser "White Nights"-sangerinden sit hospitalsarmbånd frem, mens hun holder to fingre op i fredstegn. I teksten byder hun den lille ny og erklærer straks kærligheden til sin dreng.

- Dine forældre elsker dig allerede, lyder det fra Nanna Øland, der slutter med hashtagget #dreng.

Den 30-årige sangerinde har stor succes med sin solistkarriere og har også deltaget i musikprogrammet "Toppen af poppen" og været mentor i sangkonkurrencen "Voice Junior". I 2011 vandt hun GAFFA-prisen for årets kvindelige kunstner og i 2014 udgav hun sit fjerde album.

Electropop-mageren brugte også Instagram, da hun løftede sløret for sin graviditet. I starten af oktober sidste år lagde hun et billede på det sociale medie af en sparkedragt og babyfutter med beskeden om, at bulen snart ville være svær at skjule, og at barnet ville melde sin ankomst fire måneder efter.

I slutningen af oktober 2015 afslørede "Oh Land", at hun ventede en dreng sammen med billedkunstneren Eske Kath. Parret bor i New York i USA, men overvejer at flytte hjem til Danmark igen, har sangerinden tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

Se sangerindens Instagram-billede af sparkedragt og babyfutter her:

Og se "Oh Land" afsløre nyheden om fødslen på Instagram her:

Sponsoreret indhold