Nyheder 7. oktober 2008

”Ørkenens Sønner”: Gruppeterapi

Firekløveret var nødt til at få professionel hjælp for at komme over en krise
Asger Reher, Niels Olsen, Søren Pilmark og Henrik Koefoed overvandt deres krise gennem gruppeterapi
Asger Reher, Niels Olsen, Søren Pilmark og Henrik Koefoed overvandt deres krise gennem gruppeterapi
Foto: Winnifred

Den populære kvartet, som har lokket lattermilde folk i hopevis ind i teatre, koncertsale og forsamlingshuse landet over, afslører nu, at der langt fra altid er hyldende morsomt i kulissen.

Faktisk har "Ørkenes Sønner", som består af Niels Olsen, Søren Pilmark, Henrik Koefoed og Asger Reher været igennem en krise, som var tæt på at opløse deres lille sammentømrede gruppe.

- Der var simpelthen kommet så mange små sten i skoene efterhånden. Det var næsten blevet umuligt at få dem på. Vi overvejede, om det overhovedet var det værd, afslører Niels Olsen i B.T.

Teatergruppen endte med at bruge en slags gruppeterapi for at få renset luften.

- Vi var på en form for teambuilding, så vi kunne arbejde videre som gruppe. Det var før vores sidste turné, og vi følte, at det var nødvendigt, for at kunne fortsætte, indrømmer Niels Olsen.

Gruppeterapien hjalp firekløveret igennem deres seneste show "En sang fra de varme lande", men om der kommer et mere, vil Niels Olsen ikke love.

- Jeg håber selvfølgelig, at vi kan fortsætte, og dem hjælp, vi har fået, er i hvert fald et skridt på vejen. Men der er ikke nogen konkrete planer lige nu, siger den høje skuespiller til B.T.

Sponsoreret indhold