Nyheder15. januar 2014

Øjenvidne: Mascha slog først

Var skønheden helt uskyldig under overfald?
Af af
Mascha Vang slog først ifølge vidne
Mascha Vang slog først ifølge vidne
 Foto: Dan Mariegaard
Indtil nu er sympatien dalet ned over Mascha Vang, siden hun i weekenden blev overfaldet sammen med veninden Kira Eggers på natklubben Sunday i det indre København. Men nu rokker nye øjenvidneberetninger ved Mascha Vangs uskyld, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge flere vidner, som avisen har talt med, tog tumulten for alvor fart, efter Mascha Vang havde langet ud efter manden, der kort tid efter slog reality-stjernen.

Mascha Vang: Jeg var rimelig fuld

- Kira og Mascha Vang kom hen til bordet, hvor Nicki Bille (fodboldspiller, der også var til stede på natklubben) sad, fordi de gerne ville hilse på. Fra begyndelsen var Mascha meget pågående over for Nicki Bille, fortæller et vidne til Ekstra Bladet.

Vidnet tilføjer, at hun virkede fuld og gentagne gange forsøgte at få fodboldspillerens opmærksomhed samtidig med, at hun sagde grimme og nedladende ting om den kvinde, som Nicki Bille talte med.

Mascha Vangs gemmested

Flere forsøgte ifølge vidnet at få Mascha Vang til at forlade stedet, men uden held.

- Masha er rapkæftet, og hun slår, da de siger, at 'hun skal gå. Nu'. Mascha slog først. Jeg så det som en knytnæve i hovedet, et dask og et skud, forklarer vidnet til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold