Øb og Bøv er tilbage

2 kække seniorer i dansk showbiz

2 kække seniorer i dansk showbiz

Foto: TV2

For mere end 20 år siden grinede hele Danmark af Ole Stephensen og Jarl Friis-Mikkelsen i skikkelse af Walter & Carlo og Øb og Bøv. Nu vender makkerparret for første gang tilbage til skærmen, når TV2 Charlie byder på en helt ny fiktionsserie.

De 2 herrer har fået lidt flere år på bagen og er nu på jagt efter opskriften på det helt store comeback anno 2009 i den roadmovie-inspirerede serie "Ole & Jarl", der tager seerne med rundt i det meste af Danmark.

I serien møder Ole og Jarl både kendte og ukendte danskere, der giver dem gode råd om at komme videre med deres karrierer og fortæller deres usædvanlige historier.

I jagten på at opnå ægte "flash-factor" søger Ole og Jarl bl.a. råd hos flere af Danmarks største kendisser.

Gode råd fra SE og HØR og Anni Fønsby

De får f.eks. karrierecoaching af Bettina Aller og SE og HØRs chefredaktør Kim Henningsen, kommer til medietræning hos Sidney Lee og bliver stylet af selveste Anni Fønsby, der mener, at pasteller og afblegede tænder er lige, hvad Ole og Jarl har brug for.

De 2 herrer møder også Finn Nørbygård, som fortæller om sit økonomiske mareridt, og Sussi fra duoen Sussi og Leo, der maler et nøgenportræt af Ole og Jarl for at sætte lidt fut i projektet.

"Ole & Jarl" har premiere onsdag den 7. oktober kl. 20.30 på TV2 Charlie

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close