Oddset-Janni: Vanvittig nytårsbrandert

Janni drak sig så voldsomt i hegnet, at det hele snurrede rundt

Janni drak sig så voldsomt i hegnet, at det hele snurrede rundt

Foto: All OverVi har alle været der: Det er nytårsaften, de våde varer glider let ned - især champagnen kilder godt på tungen - og pludselig er man godt og grundigt beruset, og verden snurrer rundt.

Men forestil dig så at være på en restaurant, der rent faktisk snurrer samtidig. Det oplevede den tidligere Oddset-babe Janni Mathorne en nytårsaften.

Og udfaldet var ikke just yndigt.

- Min vildeste og værste nytårsbrandert? Det var i 1996, hvor jeg boede i Dallas i Texas. Vi landede dagen før nytårsaften på Stratosphere Hotel med rutschebanen på toppen, fortæller hun til SE og HØR.

Oddset-Janni: Truet af ruin

- Alle mødte op i gallatøj i et ballroom, og vi spiste på toppen i en restaurant, der drejede rundt. Vi fik en del indenbords, og jeg holdt mig ikke tilbage, men blev mere og mere rundtosset, som aftenen skred frem.

Der gik dog ikke lang tid, før Janni måtte opgive kampen og gå i seng.

- Mit tøj og hår sad flot, da vi begyndte, men til sidst lignede jeg noget, katten havde slæbt hjem. Jeg måtte ud at knække mig flere gange og sande, at jeg ikke magtede at stå på mine ben længere. Jeg blev lagt i seng, og den snurrede lige så meget rundt som restauranten, siger hun.

Læs om mange flere gigantiske nytårsbranderter i denne uges SE og HØR.

Oddset-Janni: Vil ha' Bendtner

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close