Nyheder7. oktober 2011

Oddset-Janni: Jeg var fuld

Den bedrageri-anklagede babe undskylder de afslørende lydoptagelser med sit alkoholindtag
Janni Christensen siger selv, at hun var fuld, da hun talte i telefonen og indrømmede svindlen
Janni Christensen siger selv, at hun var fuld, da hun talte i telefonen og indrømmede svindlen
 Foto: All Over

I den verserende retssag, hvor Janni Oddset er anklaget for at have medicineret en 66-årig mand og brugt løs af hans penge, kom der forleden nye beviser frem.

Anklageren fremlagde afslørende optagelser af Janni, der taler i telefonen og fortæller, at hun har narret penge fra den gamle mand.

Læs også: Oddset-Janni: Kynisk og beregnende

Nu undskylder brystbomben sine kyniske udtalelser med, at hun var fuld, og at hun slet ikke kan huske, at hun har sagt de pågældende ting. Det skriver Ekstra Bladet.

- Som jeg siger igen, jeg har været 'ikke-ædru'. Og jeg kender mig selv. Jeg har kendt min eks-mand i 16 år. Jeg ved, at han ikke kan duperes med noget. Han er så pengegrisk. Så jeg har sikkert bare givet den hele armen bare for at imponere ham. Jeg kan ikke sige det. Jeg taler sådan. Det er ikke noget ondt. Jeg ved godt, at det lyder som et eller andet, vi har gjort, siger hun til ekstrabladet.dk.

Janni fortæller også, at hun selv var rystet, da hun hørte lydoptagelserne, men understreger, at hun ikke mente noget med det.Sponsoreret indhold