Nyheder23. maj 2012

Oddset-Janni: Jeg er rystet

Baben taler ud om retssagen og dommen til SE og HØR
- Nu skal jeg lige sluge den, og bare være sammen med mine nærmeste, sagde Oddset-baben umiddelbart efter domsafsigelsen
- Nu skal jeg lige sluge den, og bare være sammen med mine nærmeste, sagde Oddset-baben umiddelbart efter domsafsigelsen
 Foto: Kaspar Wenstrup

Tidligere i dag blev Oddset-Janni fundet skyldig i den meget omtalte bedragerisag og idømt 1 år og ni måneders fængsel.

SE og HØR talte med Janni, så snart hun forlod retssalen.

- Jeg er fuldstændig rystet - som man nok også godt kunne se inde i retten. Jeg havde selvfølgelig regent med, at der var retfærdighed til, siger Janni og forklarer, hvordan hun havde det, da dommen blev afsagt.

Læs også: Oddset-Janni: Skal i fængsel

- Jeg kunne ikke trække vejret. Jeg følte, jeg mistede luften - som om, jeg havde fået en knytnæve lige i maven og tænkte: "Det er løgn". Jeg turde ikke kigge på min datter, og da jeg så gjorde det, begyndte vi begge to at græde, fortæller Janni, som sammen med sin advokat valgte at anke dommen på stedet.

- Jeg er rystet over, at dommen er så høj, og at den er blevet delt kollektivt ud på os. De mener, at vi skal stå til regnskab for, hvad hinanden har gjort. Det ligger så langt fra min verden, og det forstår jeg slet ikke.

- Hvis de mener, jeg har gjort noget strafbart for de 100.000 kroner, er den dom alt, alt for høj. Jeg har aldrig gjort noget kriminelt i hele mit liv eller på nogen måde været på kant med loven, siger modellen.


Sponsoreret indhold