Nyheder20. december 2013

Oddset-Janni: Får kontanthjælp

Janni Christensen får støtte selvom kæresten Karsten Ree er mangemillionær
Oddset-Janni kommer sammen med en millionær, men får alligevel stadig kontanthjælp
Oddset-Janni kommer sammen med en millionær, men får alligevel stadig kontanthjælp
 Foto: Kaspar Wenstrup



Oddset-baben Janni Christensen får kontanthjælp. Og støttet kommer ikke kun fra millionær-kæresten Karsten Ree, men også fra dine og mine skattekroner, det afslører formiddagsavisen BT.

- Jeg er da ikke bleg for at indrømme, at jeg er på kontanthjælp. Som enlig mor får jeg selvfølgelig hjælp fra det offentlige ligesom alle andre i samme situation har krav på. Man skal jo have hjælp, så man kan bo og leve, lyder det fra den 43-årige Janni Christensen til bt.dk.

Hun er lige blevet dømt 15 måneders fængsel for sammen med sin far at snørre en ældre mand for en million kroner, men inden hun skal ind og ruske tremmer, når hun lige at flytte sammen med Karsten Ree i hans store villa i Vedbæk. Og så ryger kontanthjælpen. for efter nytår bliver reglerne ændret, så også samboende kærester får pligt til at forsørge hinanden ligesom dem, der er gift.

- Kontanthjælpen stopper jo i det nye år, hvis man har en kæreste, der tjener over 23.000 kr. om måneden, og det tror jeg lige, at Karsten sniger sig over, siger Oddset-Janni med et smil til formiddagsavisen.

Christopher: Jeg vil tjene mere end Medina

Selvom Janni Christensen bestemt har scoret kassen med scoringen af Karsten Ree, valgte retten at hun ikke skulle betale sagsomkostningerne, selvom hun blev dømt skyldig.

- Det var en stor lettelse, for det giver jo en chance for at starte på en frisk, når vi er færdige med at afsone fængselsdommen. Og Karsten og jeg overvejer i øjeblikket at medvirke i en række tv-udsendelser, så jeg derved kan komme i gang med at tjene penge selv. Jeg gider ikke leve af Karsten - jeg vil også gerne tjene mine egne penge, siger hun til bt.dk.

Oddset-baben lægger ikke skjul på, at hun glæder sig til at kunne lægge retssagen og afsoningen af fængselsstraffen bag sig:

- Jeg venter bare på at få det overstået, så jeg kan starte et nyt liv. Jeg kan ikke gøre andet, og så kan tv være en chance til at få nogle nye muligheder, tilføjer Janni Christensen.

Oddset-Janni og Karsten Ree: Får egen TV-serie

Sponsoreret indhold