Nyheder15. april 2015

OB-fodboldspiller chikaneret af klubbens fans

Emil Larsen har et meget anstrengt forhold til OB’s supportere.
Af af
Emil Larsen er træt af at blive chikaneret af OB's fans.
Emil Larsen er træt af at blive chikaneret af OB's fans.
 Foto: All Over
Der er ikke just gode toner mellem fodboldklubben OB's Emil Larsen, 23, og klubbens fans. Og det er ikke blevet bedre, efter han for cirka halvanden uge siden kom med udtalelsen: "De kan ikke lide mig, og jeg kan ikke lide dem".

LÆS OGSÅ: Gustav chikaneret

Tirsdag gæstede fodboldspilleren DR's "Aftenshowet", hvor han fortalte om det meget problematiske forhold, som han ikke orker længere.

- Det var kulminationen på to år, hvor jeg virkelig har fundet mig i meget. Når vi taber, er det tit min skyld. Jeg fik ligesom nok af det. Det er gået for langt, når man ikke engang kan gå ud og handle, uden at der skal komme nogle kommentarer, som jeg ikke synes er fair, sagde han ifølge BT.

- De kan godt sige, at de ønsker, jeg bliver fodboldinvalid, og at de ikke gider se mig i OB-trøjen mere, så jeg kan bare smutte hjem til København igen. Det er ikke sjovt. Det har ramt mig mere, end jeg havde troet, det ville, forklarede Emil Larsen, der tidligere har spillet for Lyngby.

LÆS OGSÅ: Fodboldstjerne vilæ være sanger

Han fortalte også, at det selvfølgelig ikke er alle klubbens fans det er galt med - men rent faktisk en mindre del af dem, så han mente, at han nok havde formuleret sig lidt forkert ved at sige, at klubbens fans ikke kan lide ham.

LÆS OGSÅ: Ronaldo single igen

Sponsoreret indhold