Nyheder17. december 2008

Oasis: Fucking elsker Guns 'N' Roses

Kun få måneder efter udgivelsen af Dig Out Your Soul har skandale-drengene deres næste udspil klar
Noel og Liam Gallagher er nu så uenige, at de begge bekræfter, at Oasis er opløst
Noel og Liam Gallagher er nu så uenige, at de begge bekræfter, at Oasis er opløst
 Foto: All Over

- Den er lavet. Den er skrevet, og vi har lavet de første indspilninger, siger Noel Gallagher i et interview med amerikanske Denver News.

Det, den gode mand taler om, er Oasis' næste plade. Kun få måneder efter udgivelsen af "Dig Out Your Soul" har det britiske band for en gangs skyld været effektive og lavet noget ud over at turnere og lave skandaler overalt, hvor de kommer frem.

Men hvornår det nye udspil skal i forretningerne, er endnu uvist. Ikke mindst fordi Noel går og leger med tanken om at lave en soloplade.

- Når vi er færdige med turneen, håber jeg at få lidt fri. Og jeg tror, at jeg skal prøve at lave noget alene, siger han.

Oasis-turneen, der bragte dem til København i november, går nu sin sejrsgang i USA, hvor det helt store samtaleemne i det sene efterår har været Guns 'N' Roses' første plade i 17 år, "Chinese Democracy". Også den har Noel en mening om, selv om han endnu ikke har hørt den.

- Jeg har fulgt med i alle skriverierne og ikke mindst de sløve anmeldelser. Og med min respekt for anmeldere, kan deres negativitet kun betyde, at jeg kommer til at fucking elske den plade, siger han.

Sponsoreret indhold