Nyheder6. januar 2014

Nyforlovet Wozniacki: Vidste intet om frieri

Caroline taler ud om forlovelsen
Kærligheden blomstrer tydeligvis mellem de to sportsstjerner
Kærligheden blomstrer tydeligvis mellem de to sportsstjerner
 Foto: Kredit: All Over Press / Kilde: 4_REXF / Fotograf: Rex FeaturesDet var ikke sejren i første runde af WTA-turneringen Apia International, der fyldte mest for Caroline Wozniacki, da hun mandag mødte pressen i Sydney.

Hendes kæreste gennem længere tid, golfspilleren Rory McIlroy, åbnede nemlig året på frierfødder og fik danskerens ja.
- Det har været en fantastisk start på året, og jeg glæder mig meget til året forude - af mange årsager, lyder det fra Wozniacki, der i sin første kamp i år slog tyske Julia Görges i tre sæt.

Hun vidste ikke, at et frieri var på vej. Men det var der andre, der gjorde, siger hun:
- Han havde på traditionel vis spurgt mine forældre om lov, hvilket var dejligt. Jeg var meget glad, og de er meget glade på mine vegne.

- Det er en særlig tid i vores liv. Og det er fantastisk, at der er styr på privatlivet, og at vi kan fokusere på vores sport, tilføjer hun.

Caroline Wozniacki ved ikke, hvorfor golfspilleren netop valgte nytåret og Sydney som scene for frieriet.
- Jeg tror bare, at han gerne ville sørge for en fantastisk start på året. Og jeg synes, at det her er den bedst tænkelige måde at starte året på, smiler den 23-årige tennisspiller.

At hendes forlovede også er sportsudøver på højt niveau har stor betydning for deres forhold:
- Han forstår op- og nedturene: Hvor fantastisk det føles, når man vinder, og hvor svært det kan være, når man ikke vinder. Det er dejligt at have en, som forstår dig og altid er klar til at støtte dig.

Verdens nummer 10 mener dog ikke, at det var forlovelsen, der var skyld i en lidt sløv start på sæsonen mandag.
- Det er var sæsonens første kamp, og det er altid rigtig svært. Julia har allerede spillet et par kampe, og hun startede stærkt og slog flere vinderslag.

- Jeg havde brug for noget tid til at komme ind kampen, og jeg er meget tilfreds med, hvordan jeg kæmpede derude. Det var måske ikke den skønneste kamp, men jeg kæmpede, siger Caroline Wozniacki.

Hun spiller tirsdag sin anden kamp i turneringen, der fungerer som opvarmning for årets første grand slam-turnering, Australian Open.


Caroline Wozniacki glæder sig til at blive mor. Læs mere her

Sponsoreret indhold