Efter turbulent år: "Nybyggerne"-par skal være forældre

\

"Nybygger"-duoen bliver til en trio

Foto: Kaspar Wenstrup

Der er ingen tvivl om, at gode ting venter for de to unge tidligere ”nybyggere” i 2019. De to bliver nemlig til tre i det kommende år.

- Den bedste gave i år er, at vi skal være forældre. I et år med modgang vil lyset alligevel frem. Lille du, du er et ønskebarn og vi glæder os til at møde dig i det nye år, skrev den vordende mor, Christine Delmar på sin Instagram .

 

De to nordjyder, Christine og Mikkel, har ellers haft en lidt turbulent tid efter deres deltagelse i det populære tv-program.

Efter de desværre ikke løb afsted med sejren i TV2 programmet ”Nybyggerne” i 2017, har de selv købt et hus i hjemstavnen Aalborg, hvilket skulle vise sig at være en større udfordring end først antaget.

Huset, de købte i efteråret 2017, har nemlig givet dem det ene problem efter det andet, og i begyndelsen af julemåneden i år stod de sågar og ledte efter et nyt sted at bo. Husket var slet og ret stadig ikke færdigt.

Men nu går de altså et nyt år i møde, hvor deres hus forhåbentligt står klar, til den lille ny melder sin ankomst.

Da de deltog i tv-programmet, var planerne anderledes. Dengang drømte de nemlig om en båd, mens et decideret boligrod og baby ikke skulle ske samtidigt.

- Vi vil gerne stifte familie, når rammerne er er til det, lød det fra det unge par tilbage for snart to år siden, men tingene ændrer sig heldigvis, og nu har de endelig noget rigtigt dejligt at se frem imod.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close