Nyheder 25. august 2014

Ny single fra sangfuglen: Hør Medinas nye single her

Singlen ’Giv slip’ er ude nu
Medinas nye single er i luften
Medinas nye single er i luften
Foto: Kaspar WenstrupMandag morgen afslørede sangdivaen sin nye single "Giv slip" på sin Instagram-profil.

- Endelig er den ude, skriver hun til selvportrættet fra iTunes, hvor hun står i hvid bh med hånden skødesløst placeret i de blonde lokker.

Og titlen "Giv slip" kan virke passende til sangerinden Medinas liv for tiden.

Inden for det seneste år er det nemlig blevet til hele to forliste forhold mellem sangerinden og henholdsvis sangkollegaen Christopher og senest jetsetteren Frederik Bagger.

Sangerinden har haft en begivenhedsrig weekend med både plads til arbejde og fornøjelse. Fredag aften spillede hun en stor anlagt koncert med Tivolis Symfoniorkester til Fredagsrock i Tivoli, og lørdag havde hun en særdeles hed i aften i byen med kendisveninden Julie Zangenberg.

Både hun og Zangenberg delte hede billeder på begge deres Instagram-profiler, hvor de kælent ligger slynget ind i hinanden til en fest på klubben Zen med Medinas dansere.

Det ser ud til at have været en våd aften for partypigerne, for søndag postede Zangenberg et billede på sin Instagram-konto af en pose fra fastfoodkæden Kentucky Fried Chicken og en af "God Father"-filmene.

Ud over venskabet har divaerne også knuste hjerter til fælles i øjeblikket. Zangenberg er nemlig også for nylig blevet single, efter hun og fodboldbissen Nicklas Bendtner brød deres tre år lange forhold til hinanden.

Her kan du høre Medinas nye single:Newspaq

Sponsoreret indhold