Nyheder3. maj 2024

Ny klinik vækker opsigt: Maria tilbyder 45 minutters testikelmassage

En massageklinik på Mors har fået mange henvendelser siden sin åbning i sidste uge
The man having groin pain on a gray background. Copy space on the right.
Klinikken Bodysound på Mors tilbyder som noget ganske unikt testikelmassage.
 Foto: Colourbox

De fleste kan trænge til en god omgang massage, hvis ryggen værker eller lænden smerter. Men det er nok ikke mange mænd, der har tænkt på at gå til massør, hvis der er bøvl med koglerne i den sydlige kropsregion.

På Mors har Maria Stigaard imidlertid åbnet massageklinikken Bodysound, der netop blandt andet tilbyder testikelmassage.

Det skriver TV 2 Nord.

Maria Stigaard er uddannet sygeplejerske og kropsterapeut og understreger, at tilbuddet er til for at behandle flere af mænds lidelser.

- De lider af stress, angst, depressioner, ufrivillig barnløshed og rejsningsproblemer, og det handler derfor om at bringe kroppen i en tilstand, hvor den ikke længere er stresset, siger hun til mediet.

Der er naturligvis ingen seksuelle ydelser forbundet med testikelmassagen, men de fleste mænd oplever alligevel at komme til at flage både på halv og hel under de 45 minutter, som Maria Stigaard tilbyder at afspænde kronjuvelerne.

Enkelte kommer endda til at fyre kanonen af, men det tager massøren med ophøjet ro, da hun mener, det er en normal reaktion.

Ifølge klinikkens Instagram-side foregår massagen i hele seks trin.

- Testiklerne og pungen, er et meget overset område, og en meget gammel og holistisk praksis teknik, som gavner det hele menneske, når det kommer til mænds sundhed, og kroppens ubalancer som har det med at forplanter sig ned imellem benene, står der i et opslag.

Behandlingen koster 400 kroner, men ønsker man at få løsnet op i bjælderne, skal man væbne sig med en smule tålmodighed.

Siden Bodysound åbnede i slutningen af april, har henvendelserne været mange, og bookingkalenderen er derfor fyldt op et godt stykke ud i fremtiden.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Maria Stigaard, men hun er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold