Nyheder31. januar 2014

Ny bog: Medina antyder narko-brug

Sangfuglen fortæller åbenhjertet om op- og nedture
Af af
Medina fortæller om sit vilde liv i ny bog
Medina fortæller om sit vilde liv i ny bog
 Foto: Mikael Reick



I adskillige artikler er det beskrevet, at Medina er mere end almindelig glad med at feste. Og for bare tre uger siden bragte SE og HØR historien om, at Medina gik på toilettet med en mand, der er kendt for at pleje omgang med kendis-pushere, og at den episode fik Christopher til at slå op.

Medina, der ikke er glad for at tale om sit privatliv til pressen, antyder nu i ny bog 'Medina har slået sig', skrevet af journalisten Rune Skyum-Nielsen, der har fulgt den feterede stjerne i november og december sidste år, at hun har stiftet nærkontakt med nattelivets ulovlige substanser, I bogen står der følgende:

- "Lyser i mørke" fra Medinas tredje album handler om at rejse sig fra rendestenen. Her møder lytteren en sangerinde, der erkender over for sig selv, at hun har været nede og vende. Men samtidig står hun ved, at der er blevet gået til den: Det passer jo det, de siger / alt det, de siger, jeg har gjort..

Medina brød sammen og blev indlagt

Derefter konkluderer journalisten følgende:

- De færreste kan holde sig vågen til en morgenfest, som begyndte et andet sted i byen aftenen forinden - og da slet ikke tusindvis af slagsen - uden ulovlige stimulanser. Og indrømmelsem bliver stærkere i næste tekstafsnit, der bliver trukket ud:
For ja, jeg tog til titusind morgenfester / og jeg har gjort alt det, man gør som gæster.

Medina: Jeg har oplevet grimme ting

Journalisten beskriver Medina som en sky pige, der kan være svært at komme ind på livet af, og tilføjer, at det oftest er i hendes sangtekster, at man for alvor kommer ind under huden på den 31-årige sangfugl:

- Mens jeg bliver mere forvirret på mennesket, produktet og kunstneren Medina ved at læse interviews med hende, bringer hendes sangtekster mig tættere på en forståelse af hende og den fortid, hun stadig kæmper med af og til, skriver Rune Skyum-Nielsen.

Sponsoreret indhold