Nyheder8. september 2017

Chok! Ny amerikansk ambassadør i Danmark nøgen på film

Hvis det går som Trump ønsker, bliver den næste amerikanske ambassadør i Danmark den tidligere topløse skuespiller Carla Sands
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/toploes_censureret_.jpg
 Youtube

Farverige Rufus Gifford bliver måske afløst af en ligeså farverig kvinde på posten som amerikansk ambassadør i Danmark.

For 55-årige Carla Sands, som lige nu står til at rykke til det danske land, har en karriere som skuespiller bag sig.

Blandt andet havde hun hovedrollen i "Deathstalker and the Warriors from Hell" fra 1988, og her smider den måske kommende ambassadør tøjet og går i karbad.

Hun gik dengang under fødenavnet Carla Herd som så senere blev til Sands.

https://imgix.seoghoer.dk/10.7898571w.jpg
 All Over

Hendes karriere i underholdningsbranchen stoppede i 1991, men inden da nåede den frække politiker at medvirke i blandt andet "Glamour", hvor hun spillede Alex Simpson i ni episoder.

Carla Sands sidder i dag i Donald Trumps økonomiske rådgivningskomité og er bestyrelsesformand for kapitalfonden Vintage Capital - en stilling, hun overtog, da hendes mand Fred Sands døde.

Den nu tidligere amerikanske ambassadør i Danmark Rufus Gifford tog sin mand Stephen med til København, og de blev hurtigt en populær del af jetsetmiljøet.

Han var blandt andet med i en dokumentarserie om parret under titlen "Jeg er ambassadøren fra Amerika" og i lighed med sin afløser var også Gifford en del af filmbranchen i Los Angeles.

Han holdt da også sin interesse ved lige i Danmark med filmaftener i ambassadørboligens have.

Da Gifford stoppede, blev Laura Lochman fungerende ambassadør på ambassaden i Danmark, men nu ser det altså ud til, at Danmark får en tidligere topløs skuespiller i den amerikanske ambassadørbolig.

Det er præcis 44 minutter og 59 sekunder inde i filmen, at Carla Sands smider tøjet:

Sponsoreret indhold