Nyheder10. juni 2012

Numse-Rasmus: Sidney Lee, du er game over!

Singleliv-fyren udfordrer sin bandanaklædte kollega om titlen som reality-konge
Af af
Sidney Lee er ikke bange for at miste reality-verdenens kongekrone - eller konge-bandana...
Sidney Lee er ikke bange for at miste reality-verdenens kongekrone - eller konge-bandana...
 Foto: Thomas Laursen

Hvem er kongen af reality? Sidney Lee eller ... Numse-Rasmus. Det er sidstnævnte naturligvis. I hvert fald hvis man spørger Rasmus Bimbaum alias Numse-Rasmus, der er kendt for sin optræden i "Singleliv".

Rasmus Bimbaum mener ikke, at nogen kan være interesserede i at høre om Sidney Lee eller hans nye hår - danskerne vil have den ægte vare. Altså Rasmus.

Læs også: Sidney Lee: Ny bonderøvsfrisure

- Selv mener jeg sgu, at jeg har meget mere at byde på end Sidney Lee og hans Cult-pis og paryk og hans latterlige selvbruner. Vær dig selv og ikke en latterlig karakterrolle bare for at komme på TV, udtaler Rasmus til Seoghør.dk.

Han mener ikke, at der er plads til andre i reality-land end ham selv - og udfordrer derfor den ikoniske hr. Lee til kamp om tronen.

Læs også: Numse-Rasmus: Vil på date med Amalie

- Jeg er den nye konge af dansk reality. Jeg vælter alle af pinden. Ingen ved, hvad jeg kommer med, og jeg er den bedste af alle, erklærer han med stor selvtillid.

- Der er kun plads til én reality-konge - nemlig Numse-Rasmus. En, der har personlighed og ærlige meninger, og som er pisse autentisk og tør at stå ved sine holdninger. Sidney Lee, jeg er ved at vælte dig af tronen! Jeg er ked af det, men der er kun plads til én, og det er mig, tordner Numse-Rasmus.

Sponsoreret indhold