Nyheder15. juni 2011

Nul kroner til Anni

Bagmandspolitiet snupper det hele, så bordelmutteren får alligevel ikke glæde af SE og HØRs penge
Af af
Annis advokat har dummet sig, så nu får brystbomben ikke glæde af erstatningskronerne fra SE og HØR
Annis advokat har dummet sig, så nu får brystbomben ikke glæde af erstatningskronerne fra SE og HØR
 Foto: All Over

Hmmm ... Hvad skal jeg dog bruge alle de penge på? Det spørgsmål behøvede brystbomben Anni Fønsby ikke overveje længe. I sidste uge fik hun nemlig besked fra bagmandspolitiet om, at de 111.660 kroner, som SE og HØR skulle betale hende, er blevet beslaglagt.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b6790ccf40eb469ea853305689ae554a.jpgHer er brevet fra advokaten, som rykker for udbetaling af erstatningen

Direkte i statskassen

Bordelmutteren var ellers godt tilfreds, da hun fik dommerens kendelse. Den tilkendte hende en erstatning for tabt fortjeneste for de modelbilleder, SE og HØR for to år siden bragte af hende.

Men selv om retten stillede den 37-årige kendiskvinde et beløb i udsigt, skal hun ikke regne med en ny designertaske i klædeskabet - pengene går nemlig i statskassen og ikke i husholdningskassen.

Læs også: Det er et bijob

Dårligt advokat

- Jeg er bare en lovlydig borger, så når bagmandspolitiet kontakter mig og fortæller, at pengene er konfiskeret, så overholder jeg det, forklarer SE og HØRs chefredaktør Kim Henningsen.

- Det viser bare, hvor grotesk hele sagen er. Vi tilbød Anni et forlig for halvandet år siden, men i stedet for at tage imod det står hun kun tilbage med en lang næse. Der er her tale om vanvittig dårligt arbejde fra hendes advokats side. Den her sag kunne have været ude af verden for lang tid siden, hvis han havde gjort sit arbejde ordentligt.

Ingen kommentarer

SE og HØR ville gerne have haft en kommentar fra Anni Fønsby, men da Erik Damgaard kommer til telefonen, bliver den mulighed lukket.

- Nej, jeg tror ikke, at hun vil komme med en kommentar. Vi vil bare gerne lægge alt det her bag os, siger Annis mand.
Sponsoreret indhold