Nyheder1. september 2015

NY GIGANT: Nu vil Apple lave underholdning

Du ved, hvad du får med DR, TV 2 og TV3 – men inden længe vil Apple også lege med på dit fjernsyn. Se her hvad det betyder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tv3drtv2appletvsammensat.jpg
 Foto: All Over, DR, TV 2, TV3

Apples produkter er muligvis allerede at finde i din lomme, i computertasken eller måske endda på dit håndled – og nu vil det gigantiske imperium udvide forretningen endnu mere: Apple vil selv producere originale film og TV-serier til dit fjernsyn, tablet eller computer!

Ifølge Variety er Apple meget interesseret i at være førende indenfor produktion af underholdning - med direkte konkurrenter som Netflix og HBO globalt og TV 2 Play, DR TV og Viaplay her i Danmark.

I øjeblikket taler firmaet med nogle af Hollywoods største bosser for at finde ud af, hvad samarbejdet skal munde ud i.

Sagt med andre ord: Teknologi er ikke længere nok for Apple, nu de vil også have fingrene i den multi-million-dollar kagedåse, der hedder underholdningsindustrien.

https://imgix.seoghoer.dk/9.42-73475010.jpg
 Foto: All Over

Tim Cook, direktør hos Apple (Foto: All Over)

Om det bliver film eller TV-serier, Apple skal producere, er ikke sikkert endnu – men det kan snildt ende med at blive begge dele.

Men om firmaet vil producere indholdet selv, eller i samarbejde med andre studier, er stadig uklart. Det vides heller ikke endnu, om servicen bliver på abonnement basis – ligesom Apple Music - eller enkeltkøb – lidt ligesom iTunes i sin tid.

Det er heller ikke ligefrem billigt at træde indad døren i Hollywood, men Apple-direktør, Tim Cook, har omkring 200 milliard dollar på kistebunden og masser af motivation til at gøre Apple til en ny gigant indenfor underholdningsverdenen – nu må vi bare vente og se!

https://imgix.seoghoer.dk/fb_wild_340.png

Sponsoreret indhold