Nyheder5. maj 2014

Nu tager prins Henrik i fixerum

Dronningens mand smutter forbi en varmestue, når de besøger Odense
Dronningen tager ikke med, når prins Henrik besøger fixerummet i Odense
Dronningen tager ikke med, når prins Henrik besøger fixerummet i Odense
 Foto: Thomas LaursenAt de fleste af kongefamiliens medlemmer altid har været glade for både røg og våde varer, er næppe nogen hemmelighed, men nu lader prins Henrik øl og vin være og tager et kig indenfor i et fixerum. Det skriver fyens.dk.

For selvom regentparret normalt hellere gæster kunstudstillinger, teatre og andre finkulturelle steder, når de rejser rundt i landet, kommer det til at se helt anderledes ud, når dronning Margrethe og prins Henrik lægger vejen forbi Odense torsdag d. 19. juni.

LÆS OGSÅ: Se billederne af prins Henrik og Frederiks look-a-like

Mens Daisy vælger den for kongelige mere naturlige seværdighed og kigger på arkæologiske udgravninger, så besøger prinsgemalen varmestuen i Østergade.

Her skal han blandt andet se narkomanernes fixerum og en speciel rygergård, og selvom han nok næppe kender så meget til stoffer, kan han måske alligevel dele en anekdote eller to om rødvinens fortræffeligheder.

LÆS OGSÅ: Se videoen, hvor prins Henrik spiller ping-pong i bar vom

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/244748c87a284de1a56065cf8516807a.jpg


Prins Henrik nyder gerne et køligt glas, når han er på besøg (Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Prins Henrik: Se min nye kærlighed

Det er ikke helt tilfældigt, at prins Henrik på dette bybesøg også får andet end nye, skinnede bygninger og anmelderroste kulturprojekter at se. Det fortæller varmestuens leder, Heinz Wolf, som glæder sig til besøget.

- Byen Odense vil gerne vise sig frem som en by for alle, og den idé har hoffet heldigvis været med på. Så vi ser meget frem til besøget, som vi allerede har fortalt brugerne om, siger han til Fyens Stilfttidende.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik tog på bodega med brunette

Sponsoreret indhold