Nyheder25. juli 2011

Nu splitter de op

Sangparret Michael og Maria Bjørnson dropper hinanden på jobbet og vil fokusere på hver deres karriere
Nu er det slut med karriere-parløbet mellem Maria og Michael
Nu er det slut med karriere-parløbet mellem Maria og Michael
 Foto: Claus Poulsen

Der skal knokles for at nå til tops. Det er ægteparret Maria og Michael Bjørnson helt på det rene med. Men hvor de før arbejdede sammen i deres fælles ren-gøringsfirma, så har Michael nu kvittet gulvvask og toiletskrubning til fordel for nye udfordringer.

Selv om Maria for alvor satser på en sangkarriere med den nye single "Millionaire", har hun alligevel valgt at stå med et ben i hver lejr. Hun har nemlig bijob som rengøringskone i sit nyoprettede firma Dahls nye rengøring.

Maria vil stadig gøre rent

- Selv om jeg har min musik, kan jeg godt arbejde alligevel. Jeg bliver sindssyg, hvis jeg ikke har noget at lave ved siden af musikken, for det er på den måde, jeg får ideer til mine sange. Jeg er ikke bange for at arbejde, og så kan Michael få lov til at koncentrere sig om sine egne projekter, konstaterer Maria, mens hendes mand med begejstring fortæller om sit nye, hemmelige projekt.

Vil spinde guld på nettet

- Jeg har gang i noget internetvirksomhed, der betyder, at jeg kommer til at rejse meget. Jeg arbejder på det 16 timer om dagen, så derfor har jeg ikke tid til at være med i rengøringsfirmaet, siger Michael, som nu kalder sig Monetz til efternavn. Han er overbevist om, at hans projekt kommer til at spinde guld.

- At det bliver en stor succes, er jeg slet ikke i tvivl om ...
Sponsoreret indhold