Nyheder20. november 2015

"X Factor"-Sarah: Nu skal brysterne væk

”X Factor”-Sarah vil hverken være kvinde eller mand, så vedhænget må lade livet
https://imgix.seoghoer.dk/media/f0001c562f064cf781da8eec9191fdf9.jpg
 Foto: Claus Poulsen
Det er langtfra alle, der føler sig hjemme i den krop, de er født i. Da ”X Factor” rullede ud i stuerne i 2011, stod en modig 16-årig pige frem og fortalte åbenlyst, at hun tænder på kvinder og ikke mænd.
Nu bebuder den i dag 20-årige Sarah Skaalum Jørgensen, som nu hedder Cane, at hun føler sig som hverken kvinde eller mand. – I mit hoved har jeg aldrig heddet Sarah, og det gjorde mig mut, hver gang jeg tænkte på det.
Jeg identificerer mig ikke som en kvinde – og nej, jeg er ikke en mand, og det vil jeg heller ikke være, skriver den modige mønsterbryder på sin Facebook-profil. Og derfor vil Cane opereres.
– Når jeg har samlet mod til at skulle gå igennem en operation, så skal jeg have fjernet mine bryster. Og igen. Nej. Jeg er ikke en mand. Jeg er imellem kønnene. Jeg beder ikke om forståelse, men jeg ønsker, at folk respekterer mit valg. Uanset hvilken politisk holdning du eller I må sidde med. Jeg gør det for mig selv, og fordi mine bryster er den sidste ting, der står i vejen for, at jeg vil lade mig selv blive lykkelig – og tilfreds med mig selv.

Sponsoreret indhold