Nyheder14. august 2018

To måneder efter brylluppet: Nu sælger hun sin brudekjole

Drømmer du om at blive gift i en rigtig kendiskjole, så har du nu muligheden. Lea Hvidt Kessler har nemlig sat sin brudekjole, som hun havde på, da hun blev gift med Mikkel Kessler, til salg
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20180808_wen_-_skanderborg_126.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

21. juni blev Mikkel Kessler, 39, og Lea Hvidt Kessler, 29, gift under et storslået bryllup i Firenze.

Nu, blot to måneder efter brylluppet, har Lea sat sin brudekjole til salg.

Det skriver Lea på sin blog.

Her forklarer hun også, hvorfor hun har valgt at sætte den smukke kjole til salg.

- En brudekjole har forskellig betydning fra brud til brud, men for mig giver den ikke rigtig mere mening efter brylluppet. Nogen vælger at gemme den som et minde, andre håber deres børn vil bruge den, eller i det mindste noget af den, men for mig, er der ingen grund til at beholde den, skriver Lea på bloggen.

Kjolen er af mærket Atelier Pronovias, og den har kostet 38.500 kroner.

Den flotte blogger har dog ikke sat sig fast på, hvor meget hun vil have for kjolen.

- Jeg har ikke fastlagt et bestemt beløb som jeg vil have for den, men jeg vil gerne have et realistisk bud, skriver hun på bloggen, hvor man også kan finde kontaktoplysninger på Lea, hvis man er interesseret i at købe kjolen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Efter brylluppet i juni, har Lea Hvidt Kessler blandt andet fortalt, hvordan hun sørgede for, at begge Mikkels forældre var med til brylluppet.

- En anden lille ting eller overraskelse, jeg havde forberedt hjemmefra til Mikkel, var et portræt af begge hans forældre, som ikke er her mere. Jeg kendte dem begge godt, og jeg ved, hvor meget de har betydet for Mikkel og også omvendt, skrev Lea Hvidt Kessler på sin blog.

sin blog viste hun et billede af to stole til brylluppet, hvor der er placeret to indrammede billeder af Mikkel Kesslers forældre: Et af hans far Ole Kessler og et af hans mor Mopper.

- Det er mærkeligt for mig at stå her og have begge mine forældre, og Mikkel så står der uden nogen af hans. Det bedste, jeg følte, jeg kunne gøre, var at have dem med på denne måde. Det betød selvfølgelig meget for ham, tilføjede hun i blogindlægget.

Mopper døde i november 2016 efter længere tids sygdom, mens Ole Kessler gik bort i sommeren 2013.

Artiklen fortsætter efter billedet

Lea og Mikkel har været sammen i 11 år, og derfor var der nok også mange, der havde ventet på, at Mikkel skulle fri.

Men da han så endelig gjorde det, havde han også planlagt helt ned til mindste detalje.

- Dette er nøje planlagt af Mikkel himself! Han havde såmænd både inviteret venner og familie med for at overvære øjeblikket (noget som faktisk kom meget bag på mig). For snart et halv år siden, havde han mig også med inde for at finde ud af min ringstørrelse osv. Så man må sige at dette har været planlagt nøje og længe, skrev Lea i et blogindlæg.

Lea og Mikkel har sammen børnene Romeo og Rosa-Lia.

Se flere billeder af Lea og Mikkel i galleriet herunder

Mikkel Kessler og Lea Hvidt

Sponsoreret indhold