Nyheder25. juli 2022

Nu kommer danskerne hjem efter bådulykken i Italien

Den sønderjyske familie,, der i en motorbåd kolliderede med en sejlbåd i Italien, vender ifølge et medie hjem til Danmark
Motorbåden med danskerne på skulle være kollideret med en sejlbåd.
Motorbåden med danskerne på kolliderede med en sejlbåd.
 Foto: De italienske redningsmyndigheder

Fire danskere, som har været involveret i en dødsulykke til søs i Italien, har angiveligt fået udleveret deres pas og er på vej hjem til Danmark. Det oplyser et familiemedlem i en mail til JydskeVestkysten.

Det var en sønderjysk erhvervsmand og tre familiemedlemmer, som søndag var om bord på en motorbåd, der kolliderede med en sejlbåd ud for Orbetello på den toscanske vestkyst i Italien.

En 59-årig mand, som var om bord på sejlbåden mistede livet, og en kvinde er savnet og formodes omkommet.

Italienske medier har blandt andet skrevet, at motorbåden sejlede med høj fart op mod 30 knob. Men det passer ikke, skriver familiemedlemmet:

- Forholdene i forbindelse med ulykken er på ingen måde klarlagt, men det kan afvises, at ulykken skete som følge af indtagelse af narkotika/alkohol, for høj fart, manglende opsyn/udsyn eller lign som nogen medier har skrevet, lyder det i mailen til JydskeVestkysten.

Den 58-årige var ifølge italienske medier om bord på motorbåden med sin kone, sin søn og sønnens kæreste.

Den vagthavende anklager Valeria Lazzarini har tidligere mandag oplyst til Corriere della Sera, at alle involverede i ulykken ville blive testet for påvirkning af alkohol eller narko.

Ifølge italienske medier er den afdøde mand en 59-årig galleriejer fra Rom.

Sponsoreret indhold