Nyheder16. juni 2022

Nu kan du få leveret dit badetøj

Wolt har indgået et samarbejde med et dansk badetøjsfirma
Wolt
Wolt har indgået et samarbejde med badetøjsfirmaet Copenhagen Cartel om at levere badetøj.
 Foto: Wolt/Copenhagen Cartel

Den danske sommer er så småt ved at melde sin ankomst med temperaturer over de 20 grader. Og når varmen begynder at tage til, og sveden drypper ned ad ansigt og krop, er en badetur nærliggende.

Men opstår trangen pludselig til at hoppe i baljen, uden at du har badetøjet med, så kommer udbringningsfirmaet Wolt dig nu til undsætning.

De har nemlig indgået et samarbejde med det danske badetøjsfirma Copenhagen Cartel om at kunne levere badetøj lige til havnekanten inden for en halv time.

Udbringningsfirmaet, der har haft stor succes med at bringe mad ud til danskerne, ved endnu ikke, om der også er et behov for at levere badetøj hen over sommeren, men de hopper ud i det.

– Det kan godt være, at folk ikke glemmer deres badetøj i tide og utide, men det kan være, at vi hos Wolt bliver klogere på, om der er et behov, fortæller kommunikationschef hos Wolt Mikkel Tofte til SE og HØR.

Trods den manglende viden tør Wolt godt tage chancen.

– Hele DNA'et i Wolt er at være på forkant med den udvikling, der foregår, og det kan man kun være, hvis man er villig til at bruge nogle kræfter på at finde ud af, hvad der foregår, siger Mikkel Tofte.

Allerede nu kan man via Wolt-appen bestille badetøj fra Copenhagen Cartel. Ind til videre er det kun badetøj til kvinder, der kan blive leveret.

Sponsoreret indhold