Nyheder22. januar 2016

Solvilla solgt: Nu kan Alex og Martin betale milliongæld

Grevinden og hendes eksmand har skilt sig af med deres knap 400 kvm store feriebolig i Alanya
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-02910.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Det er slut med at gå i fællessauna på luksusresortet Oasis Sky Club i Alanya. I hvert fald, hvis man er grevinde Alexandra eller Martin Jørgensen.

Det tidligere ægtepar har overdraget nøglerne til deres 390 kvadratmeter store luksusvilla til en ny køber.

Villaen med seks soveværelser og seks badeværelser ligger i bjergene med udsigt over Alanya by og havet og indeholder alt, hvad man kan ønske sig af ekstrem luksus.

Personale servicerer beboerne døgnet rundt. Der er privat pool og adgang til fitness, dampbad, sauna og squashbane. Og selvfølgelig helikopterlandingsplads.

[node:aller-related-content]

Det ville være problematisk for Alexandra og Martin at beholde en fælles feriebolig efter skilsmissen, men et lån på 6,2 millioner kr. har tvunget dem til at sælge.

Lånet, som finansierede ferieslottet, er nemlig tinglyst som pant i Alexandras villa på Svanemøllevej – og hvis gælden indfries, bliver Martin Jørgensens navn i Tingbogen slettet.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-58359_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Det er den midterste villa i bebyggelsen Oasis Sky Club, som Martin Jørgensen og grevinde Alexandra har sagt farvel til (Foto: Thomas Laursen)

Det har ikke været muligt at få oplyst, hvad Alexandra og Martin har fået for deres tyrkiske ferieslot, som de købte i 2012. Men ifølge SE og HØRs oplysninger er det en del mere end de 625.000 euro (ca. 4,7 millioner kr.), som en lignende bolig i rigmandsresortet netop er sat til salg for.

Alexandra har i flere år forsøgt at sælge en feriebolig på 170 kvadratmeter i Oasis Club I. Indtil den bliver solgt, vil det være der, hun slikker solskin.

Sponsoreret indhold