Nyheder15. november 2011

Nu hader de hinanden

Før var de uadskillelige, men jalousi og kampen om rampelyset har gjort Kate og Pippa til fjender. Læs alt om dramaet her
Af af
Der er iskold luft mellem Kate og Pippa, og der er tilsyneladende ikke plads til dem begge på de bonede gulve
Der er iskold luft mellem Kate og Pippa, og der er tilsyneladende ikke plads til dem begge på de bonede gulve
 Foto: All Over

Gode miner til slet spil. Sådan er det blevet for søstrene Kate og Pippa Middleton. For udadtil fremstår de som bedste venner, men virkeligheden er en helt anden.

De to søstre har i dag et meget anstrengt forhold til hinanden. Kate - hertuginden af Cambridge - er tydeligt jaloux på lillesøsteren, der fører sig frem i Londons natteliv og er blevet mediernes darling.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6df40b5aeefa454e8bffff97d2e227dd.jpg


Der var smil og glæde, da Kate spurgte Pippa om hun ville være hendes brudepige før brylluppet med prins William. Nu er luften tyk af had mellem de to søstre (Foto: All Over)

28-årige Pippa stjæler simpelthen billedet og opmærksomheden fra sin halvandet år ældre storesøster. Og de to har ikke talt sammen de seneste par måneder.

Læs også: Nu er Kate i lære som luksus-husmor

Ifølge den australske udgave af bladet OK!, der har talt med en stribe af søstrenes venner, er der iskold luft mellem dem.

Det, der slog hovedet på sømmet, var, da Kate deltog i en velgørenhedsfest. Samme aften gik Party Pippi, som hun kaldes, i byen, og dagen efter var det hende, der fik den store medieomtale som aftenens Dancing Queen.

Ifølge det britiske blad Look har Kate og Pippa hidtil haft en aftale om ikke at stjæle opmærksom-heden fra hinanden. Den aftale er nu brudt.

Kate er jaloux på Pippa og føler, at hun bliver overskygget af søsteren. De konkurrerer om folkets gunst og om at være den smukkeste og mest tynde, fortæller Emma Sayle, der har studeret sammen med de to søstre.

Sponsoreret indhold