Nyheder 21. juni 2011

Nu er sløret løftet

Se, hvad Malou Stellas nye tv-program handler om
Nu er det ikke længere hemmeligt, hvad Malou Stella har gang i
Nu er det ikke længere hemmeligt, hvad Malou Stella har gang i
Foto: Thomas Laursen

Vi har tidligere fortalt, at den unge mor får sit eget tv-program på Kanal 4 til efteråret. Indtil nu er det ikke meget, Malou Stella har måttet fortælle om programmet.

Læs også: Malou Stellas verden?

- Den blev nærmest startet, fordi de var kede af at undvære mig. Først skulle det kun have været med mig, men for at vi kunne få lov at lave programmet, skulle der også være andre med, afslørede Malou Stella for nylig til Starlounge.

En af de andre, der skal være med i programmet, er Malou Stellas mor Britta, som flittige De unge mødre-seere har fulgt lige så tæt som Malou Stella igennem de mange sæsoner af den populære serie.

Læs også: Malou Stella skifter navn - igen, igen

Den nye realityserie har fået titlen "Mig og min mor", og ud over Malou Stella og mor Britta kommer man til at følge 3 andre døtre og mødre.

"Det er en helt ny dokumentarserie fra Sand TV, der sætter fokus på forholdet mellem mor og datter. I serien møder vi en række piger og deres mødre og går tæt på deres op- og nedture, sammenhold, konflikter, glæder og ikke mindst frustrationer", lyder det i den officielle pressemeddelelse for programmet.Sponsoreret indhold