Nyheder3. november 2015

Efteråret for koldt for Michala: Nu er hun i L.A.

Frøken Kjær dyrker bjerg-motion i Hollywood.
https://imgix.seoghoer.dk/media/412e478f7097462eabec3a678ab6a162.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: All the leaves are brown and the sky is gray...

De fleste husker sangen 'California Dreaming', men det er de færreste, der bare kan kan udleve drømmen, når de har lyst. Det kan Michala Kjær, og den 26-årige Spies-arving har nu plantet fødderne i Sydcalifornien. Langt fra det kolde, danske efterår.

Selvom en tidlig efterårsstorm leverede både skyer og regn i L.A., mandag, holdt temperaturen sig på behagelige 22 grader celcius.

Derfor brugte den toptunede babe dagen at hike i parken Runyon Canyon mellem West Hollywood og Hollywood, hvor man kan gå ture og se den imponerende udsigt over Sydcalifornien:

Runyon Canyon morning ritual #hike #cardio #health #LA

A photo posted by Michala Kjaer (@michalakj) on

Nov 2, 2015 at 12:23pm PST

Runyon Canyon indeholder ture for både øvede og uøvede, og så er det et sted, hvor selv de allerstørste skuespillere ynder at vise fysikken frem. Mange bruger også parken på at lufte deres hunde.

Michala ankom til L.A. lørdag og bor tilsyneladende hos sin ven, Nima. I hvert fald havde hun tagget ham på sit første Instagram-billede, hvor hun skrev "I am home."

Frøken Kjær elsker at være i Los Angeles, og sidste år overvintrede hun her, mens hun arbejdede på sin blog, twosidedgemini.com, der nu for alvor har fået luft under vingerne.

Du må følge Michalas liv på bloggen her.

null

Sponsoreret indhold