Nyheder 27. maj 2015

Nu er det slut: Volbeat-forsanger skilt

Kærligheden brast for rockmusikeren
All Over Press

Mens Volbeat stormer frem og vælter sig i succes, er det gået den anden vej på hjemmefronten for bandets forsanger Michael Poulsen, der er blevet skilt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han giftede sig i foråret 2010 med 35-årige Lina Schøn Poulsen ved et drømmebryllup, der blev holdt ved Elvis’ legendariske hus Graceland.

– Jeg har fundet min eneste ene. Min soulmate. Noget, jeg aldrig havde troet på. Og netop fordi jeg aldrig havde troet, det ville ske, er det en utrolig stærk følelse, sagde den 40-årige rocksanger til Ekstra Bladet få måneder efter brylluppet.

[node:aller-related-content]

Men sidste år brast lykken for Michael og Lina. De solgte huset i Hvidovre, hvor de boede sammen, og flyttede hver til sit. Lina blev i københavnsområdet, mens Michael har slået sig ned på en kæmpe landejendom i nærheden af Næstved.

Rocksangeren har smidtnoget af Volbeat-formuen i en knap 300 kvadratmeter stor villa, som ligger på en 3000 kvadratmeter stor grund, hvor han kan slappe af, når han ikke er på turné.

All Over Press

Michael, som man kender ham, på scenen med Volbeat (Foto: All Over Press)

– Det handler om at finde ro. Når man har været på turné, er man omringet af lyde konstant. Ud over selve koncerterne er der lydprøver, interviews og møder med fans. I gamle dage kunne jeg sagtens sætte musik på eller se TV, når jeg var hjemme, men i dag skal der bare være fuldstændig ro, har han fortalt i sit seneste interview med mitfyn.dk.

- Ritzau Fokus

Sponsoreret indhold