Nyheder8. april 2014

Nu bliver Zangenberg TV-stjerne i udlandet

Skuespillerinden Julie Zangenberg får international succes
Nu kan folk over hele verden snart nyde synes af Julie Zangenberg
Nu kan folk over hele verden snart nyde synes af Julie Zangenberg
 Foto: Kaspar WenstrupHvem havde troet, at pigen fra "Klatretøsen" skulle kravle helt til tops på den internationale stjernehimmel?

Det er langt fra alle danske barnestjerner, der formår at skabe succes i deres voksenliv, men det er faktisk lige præcis, hvad Julie Zangenberg har gjort.

For når Kanal 5's nye danske dramaserie "Heartless" har premiere sidst på måneden, er succesen allerede delvist i hus på forhånd.

Serien med Julie Zangenberg og Sebastian Jessen i hovedrollerne er nemlig allerede solgt til over 40 lande, hvilket er udtryk for en uhørt stor interesse for en serie, der endnu ikke har mødt sit danske publikum.

LÆS OGSÅ: Sebastian Jessen skal være far

Og med sådan en eksponering kan Nicklas Bendtner godt regne med, at han kommer til at dele opmærksomheden fre den internationale presse med sin søde kæreste.

Indtil nu har Julie Zangenberg nemlig kun været verdenskendt indenfor landets grænser, mens hendes skandaleombruste boldbisse er et kendt navn i alle fodboldglade nationer.

Men når "Heartless" ruller over skærmen er det slut. Og parret kan om muligt godt regne med, at endnu flere mennesker vil vende sig om efter dem på gaden ude i verden.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg dropper model-drømmen

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f975463a59234ecbb38913c297724a20.jpg


Nicklas Bendtner kommer snart til at dele opmærksomheden fra verdenspressen med Julie Zangenberg (Foto: Dan Mariegaard)

Serien handler om et søskendepar med en forfærdelig hemmelighed, et dystert kostskolemiljø, forbudte følelser og en fjern fortid, der ikke vil slippe sit tag i nutiden.

Og den dramatiske handling kombineret med et stjernespækket cast, har tilsyneladende fået udlandet til at spærre øjnene op.

- Heartless er et spændende nyt tilbud til vores seere. Drama er nyt territorie og kan være en kompliceret ting at komme i mål med. Derfor er vi meget glade for, at resultatet er blevet så vellykket. Vi synes, at Heartless har internationalt format, og så er det da skønt at se, at interessen fra udlandet også konfirmerer det, fortæller Programdirektør Maiken Wexø fra SBS Discovery Media.

LÆS OGSÅ: Se Zangenberg tage pis på Bendtner

Udover i de skandinaviske lande kan folk fra så fjerne steder som Cuba, Guatamala og Kasakhstan snart nyde synet af Julie Zangenberg på skærmen. Og måske bliver hun kendt i endnu flere lande.

- Der har været en stor interesse fra internationale kunder, både tv-stationer og distributører. Vi har solgt til territorier, der dækker 41 lande udover Skandinavien, og har en liste på mere end 65 kunder, som ønsker at se serien, siger Helene Aurø, Souschef i DR Sales, som forestår salget af "Heartless" til udlandet.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg smider alt tøjet

Sponsoreret indhold