Nyheder15. maj 2014

Northside melder alt udsolgt

Du skal håbe på, at nogen har købt for mange billetter, hvis du vil til Northside-festival
Lars H.U.G. er blandt de optrædende på Northside.
Lars H.U.G. er blandt de optrædende på Northside.
 Foto: Claus PoulsenFor andet år i træk kan Northside Festival melde alt udsolgt, og i år sker det tre uger tidligere end i 2013.

- Det er en fantastisk fornemmelse at kunne sætte udsolgt-skiltet i vinduet, siger talsmand for Northside John Fogde i en pressemeddelelse.

Især er det er en glæde at have udsolgt så lang tid før, at dørene åbnes til tre dage med musik i Ådalen, lyder det fra arrangørerne til den jyske festival, som på få år er blevet en af de mest omtalte spillere på den danske fesitvalscene.

- Det giver en dejlig ro i de sidste uger, hvor der for alvor bliver travlt med opstilling og indretning af pladsen, som jeg godt tør love bliver meget anderledes end sidste år, siger han.

En af de ting er, at der i år vil være et nyt område, hvor festivalens tredje scene er placeret.

Det samlede antal publikum, gæster, frivillige og bands forventes at blive tæt på 35.000 til Northside i år mod 25.000 betalende gæster sidste år.

Torsdag føjede festivalen engelske Bombay Bicycle Club til programmet, da sangerinden St. Vincent på grund af uforudsete logistiske problemer er blevet nødt til at aflyse sin koncert på Northside.

Bombay Bicycle Club gæstede Northside i 2012 og har siden udgivet deres tredje album "So Long, See You Tomorrow".

På programmet er blandt andre den amerikanske rapper Asap Rocky, det anmelderroste canadiske rockband Arcade Fire, veteranen Lars H.U.G., britiske Franz Ferdinand, Cardigan-sangeren Nina Persson, tungrockerne fra Queens Of The Stone Age, danske Mø, Quadron og Oh Land og amerikanske Lana Del Rey.

Festivalen kom til verden i 2010, og siden er den århusianske musikbegivenhed vokset.

Musikken kan høres i Ådalen ved Aarhus i dagene 13.-15. juni.

Sponsoreret indhold