Nyheder24. februar 2014

Norsk anmelder i svime over ”Arvingerne”

DRs søndags-hitserie har haft premiere i vores naboland
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/ee560956c8d24bad90b3fd907e73cf0f.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Det er ikke kun herhjemme, at anmeldere er faldet i svime over Maya Ilsøes dramaserie 'Arvingerne', der søndag efter søndag har samlet over halvanden million danskere foran fjernsynet.

Også i Norge er man svært begejstret for serien om Frederik, Emil, Gro og Signe og arven om Grønnegården.

Serien, der lige nu kører på DR1, havde premiere i nabolandet Norge søndag kl. 21:45, og NRKs anmelder Jon Selås har kun rosende ord til overs for serien:

- Hvis du virkelig ønsker at se store skuespilpræstationer dette forår, er NRKs 'Arvingerne' en mulighed, skriver anmelderen således og roser skuespilpræstationerne af blandt andre Trine Dyrholm, der spiller Gro serien.

- Meget, meget glad, slutter Jon Selås sin anmeldelse.

Læs også: Hov! Opdagede du også den pinlige fejl i Arvingerne?

Herhjemme har serien og skuespilpræstationerne af blandt andre Trine Dyrholm, Jesper Christensen og Mikkel Boe Følsgaard også høstet rosende stemmer fra stort set alle anmeldere. Andensidste afsnit rullede over skærmen søndag aften, og også dette afsnit fik store ord med på vejen af anmelderne. Under overskriften "Wow for et afsnit" kvitterede BTs anmelder med fem stjerne og kaldte serien én af de bedste i dansk tv-historie:

- Der er fem STORE stjerner til 'Arvingerne'. Man tørster efter 10. afsnit, men ærgrer sig samtidig over at skulle tage en foreløbig afsked med en af de bedste dramaserier i dansk tv-historie.

Læs også: Mikkel Følsgaard er blevet farSidste afsnit af første sæson sendes søndag. Anden sæson må vi vente med til 2015.
Sponsoreret indhold