Nyheder18. september 2009

Noomi Rapace: Ingen falske bryster

Hun har transformeret sig selv fuldstændig for at kunne spille Lisbeth Salander – men den svenske skuespillerinde har også grænser
Sådan ser Noomi Rapace ud, når hun ikke er klædt ud til rollen som den hardcore hacker-pige
Sådan ser Noomi Rapace ud, når hun ikke er klædt ud til rollen som den hardcore hacker-pige
 Foto: All Over

Ser man 29-årige Noomi Rapace i virkeligheden, har man svært ved at forestille sig, at det er hende, som spillede Lisbeth Salander i "Mænd der hader kvinder" og gør det igen i øjeblikket med filmen "Pigen der legede med ilden".

Men det er Noomi, som spiller punk-tøsen Salander med piercinger, tatoveringer, mærkelige frisurer, og hvad der ellers hører til. Ét sted går grænsen dog.

- Jeg har gjort meget for at ligne Lisbeth Salander af udseende, men jeg sætter grænsen ved silikonebryster. Min krop skal tilhøre alle mine roller, ikke kun Lisbeth Salander, fortæller den svenske skuespillerinde til Ekstra Bladet.

I bogen, som filmen bygger på, får Lisbeth Salander ellers lavet større bryster for at styrke sin selvtillid. Men sådan går det altså, desværre for mange mandlige seere, ikke i filmen. Til gengæld kan Noomi Rapace så opleves i hede sexscener med en anden pige.

- Jeg vil ikke lade min egen forfængelighed standse mig. Hvis det er vigtigt for filmen, at jeg lader, som om jeg har vild sex med en pige, så gør jeg det. Men jeg vil aldrig have rigtig sex for åben skærm. Det er simpelthen for grænseoverskridende, mener Noomi Rapace.

Sponsoreret indhold