Kendte15. maj 2020

Noma åbner som burgerbar

Stjernekokken René Redzepi har valgt at åbne Noma udendørs burgerbar over sommeren
https://imgix.seoghoer.dk/media/38c7e04dda8642fda2896053f49dc963.jpg
 Foto: Aller Media

Noma tager et skridt nærmere folkeje, når de åbner igen som burgerbar.

Restauranten, som er udråbt til verdens næstbedste restaurant, vil for en tid servere burger og vin til en nogenlunde overkommelig pris.

Det sker, fordi stjernekokken René Redzepi mener, at det vil være underligt at åbne normalt lige efter corona, skriver Berlingske.

Burger- og vinbaren vil således også servere i den normale restaurants køkkenhave, hvor smittefaren ikke er nær så slem. En burger koster 150 kroner, hvis man vil spise den i haven, mens man kan få den til 125 kroner som takeaway.

Ingen reservationer

Der kommer ikke til at være ræs på reservationer, for det bliver slet ikke en mulighed. I stedet kan man møde op fra torsdag til søndag mellem klokken 13 og 21.

Vinpriserne er også til at overkomme, hvor et glas koster 95 kroner og en flaske 425.

Burgerne er selvfølgelig heller ikke klassiske, men i stedet særlige umami-burgere. Til det formål er der brugt fermenterede produkter fra 'Nomas laboratorium'.

Normalt opererer Noma med en stab på omkring 60 kokke og servere omkring 20 retter. Efter en måneds tid forventer Redzepi at åbne den rigtige version af Noma, som bliver mere, hvad man kender restauranten for.

Sponsoreret indhold