Nyheder16. februar 2017

Nina Agdal taler ud om janteloven

Nina Agdal er træt af personer, der ikke kan grine af sig selv og som tager sig selv alt for seriøst.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.21549744.jpg
 (Foto: All Over Press)

"Du skal ikke tro, du er noget".

Sådan lyder det første bud i janteloven, der blev skabt i Aksel Sandemoses roman "En Flygtning Krydser Sit Spor" fra 1933.

Den danske topmodel Nina Agdal har poseret i både dyrt undertøj for lingeribrandet Victoria's Secret og i minimale bikinier for Sports Illustrated.

Som forsidesild på den kommende martsudgave af mandemagasinet Maxim fortæller den danske darling, hvor meget hun afskyr janteloven.

- Jeg elsker folk, som kan grine af sig selv, og som ikke tager sig selv alt for seriøst, siger den 24-årige topmodel og fortsætter:

- Generelt kan jeg ikke udstå personer, der får en samtale til at dreje sig om dem. Og jeg kan slet ikke udstå folk, der går for meget op i sig selv, lyder det fra hende.

Den danske supermodel bor i øjeblikket i New York. Og selv om hun oprindeligt kommer fra den nordsjællandske by Hillerød, er det i den amerikanske millionby, at hun føler sig hjemme.

- Det er det eneste sted, jeg kan være mig selv, og hvor jeg ikke føler mig ensom, siger Agdal og tilføjer:

- For det meste er jeg jo bare et glad lille barn, lyder det fra hende.

I sommer dukkede der billeder op af Nina Agdal i kærlige kys og hede omfavnelser med Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio.

Den 24-årige topmodel og den 42-årige skuespiller har aldrig bekræftet forholdet, men i Maxim-interviewet bliver DiCaprio omtalt som Agdals kæreste.

Du kan se mange flere billeder af den smukke model i galleriet herunder:

Kæmpe galleri med Nina Agdal - Kun billeder af hende

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold