Nyheder24. februar 2014

Nina Agdal: Det tænder jeg på

Den danske bikini-model er blevet single igen
Af af
Den smukke Nina Agdal
Den smukke Nina Agdal
 Foto: All Over PressDen gudesmukke danske fotomodel Nina Agdal, der ellers dannede par med popstjernen Max George fra den britiske gruppe The Wanted, er nu blevet single igen.

Agdal i ny fræk burger-reklame: Se den her

Hillerød-hottien på 22 år er en eftertragtet ung dame. Hun har prydet forsiden af verdens mest læste sportsmagasin, "Sports Illustrated", og hun kan æde en burger så sexet, at hun er blevet reklameansigt for den amerikanske burgerkæde Carl's Jr.https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ce7283625fdc465b82f4e31703141b38.jpg


Det er vist ikke kun burger, mændene får lyst til, når de ser Nina Agdal grovæde i TV-reklamerne for Carl's Jr. (Foto: All Over Press)


Se den bikini-modellen helt nøgen
Samtidig har hun flirtet med Justin Bieber og Leonardo DiCaprio og været kærester med den verdenskendte popstjerne, Adam Lavine fra Maroon 5. Men efter bruddet med Max George siger Nina Agdal selv, at hun ikke har tid til at være i et fast forhold.

Sådan holder Agdal sig lækker

Hvis man alligevel skal gøre sig forhåbninger om at score den lækre single, er det er fordel at være sjov, selvsikker og en god kok.

- Jeg kan lide selvtillid. Jeg kan lide en mand, der laver god mad, og én, der får mig til at grine, fortæller den madglade skønhed.


Sponsoreret indhold