Nyheder8. september 2013

Nikolaj Lie Kaas: Jeg har lavet en masse lort

Skuespilleren afslører, at han selv er sin værste kritiker
Nikolaj Lie Kaas optræder i den nyeste udgave af Ud & Se.
Nikolaj Lie Kaas optræder i den nyeste udgave af Ud & Se.
 Foto: All OverHan er ubetinget en af landets mest populære og mest benyttede skuespillere. Men Nikolaj Lie Kaas er ikke ubetinget tilfreds med alt, han har lavet i karrieren.

Det fortæller han om i den nyeste version af DSB-magasinet Ud & Se.

Lie Kaas: Køber hash

- Hvis man er tilfreds med det, man laver, er man færdig. Man er selv sin værste kritiker, så de priser, man får, lægger man op mod den enkelte opgave. Derfor er der ingen af de priser, jeg har fået, jeg ikke sætter pris på. Og det mener jeg faktisk. For jeg har også lavet en masse lort - er du sindssyg. Jeg har lavet 40 film!

Men jeg synes nu selv, det er lykkedes en gang imellem, siger skuespilleren, som også har haft adskillige roller i udlandet - bl.a. i storfilmen "Engle og dæmoner", hvor han spillede sammen med Tom Hanks.

Nikolajs helt store force - mener han selv - er hans alsidighed, når han skal spille en rolle.

- Jeg er heldigvis så privilegeret, at jeg bliver taget alvorligt i begge lejre - både den alvorlige og den sjove. Det ligger der en force i. Mit drive er at få lov at spille så mange forskellige typer som muligt. Det er jo alle de fælles følelser, vi har i kroppen. Ting, vi alle sammen består af, fortæller Lie Kaas.

Nikolaj Lie Kaas: Mine børn er ligeglade med mig

Sponsoreret indhold