Nikolaj Coster-Waldau: Min næse er mærkelig

Nikolaj synes selv, at hans næse er mærkelig, men kunne ikke finde på at ændre noget ved den

Nikolaj synes selv, at hans næse er mærkelig, men kunne ikke finde på at ændre noget ved den

Foto: All Over

Den 39-årige danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau er eftertragtet i USA. Ikke bare i filmverdenen, men også på TV, hvor han om kort tid endnu en gang tager over dammen for at medvirke i en serie.

Men den rolle, han er castet til, er det ikke alle, der mener, at han er helt perfekt til, fortæller han i dag i Ekstra Bladet.

Han bliver i forbindelse med sin kommende danske film "Ved verdens ende" spurgt, om han kunne tænke sig at få foretaget nogen foryngende kirurgiske indgreb.

- Nej, det er ikke noget jeg overvejer, siger han til avisen.

- Men det er sjovt, du nævner det. Jeg skal til USA om lidt og lave første afsnit af en TV-serie. I den forbindelse kom jeg til at gå ind på en eller anden blog, som handler om de romaner, serien er baseret på. Der kunne jeg sidde og følge med i, hvem der var blevet castet i andre roller, og hvad folk synes om det. De var glade nok for, at jeg havde fået rollen - der var bare lige det med næsen. Der var nogle stykker, der ikke syntes, at den passede til det billede, de havde af den rolle. "Nej, den der næse - den er sgu for mærkelig", siger Nikolaj.

- Det havde jeg aldrig tænkt over før. Den er også knækket og mærkelig, men jeg kunne aldrig finde på at ændre på mig selv.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close