Nyheder 30. juni 2016

Årets vildeste nøgenløber? Niklas løb med noget særligt i numsen

Som altid deltog en masse skøre og sære (og fulde) mennesker i årets nøgenløb på Roskilde Festivalen. Årets nok vildeste nøgenløber var Niklas – han havde nemlig monteret en buttplug – desværre løb han ikke med sejren
(Foto: Dan Mariegaard)

Solen gemte sig bag en tyk dyne af våde skyer, men det afholdt på ingen måder en række kvinder og mænd fra at smide tøjet og løbe om kap til dette års nøgenløb.

Og traditionen tro var de fleste af deltagerne indhyllet i maling under årets løb – men der var én løber, der havde fundet et ekstra ”smykke” frem i dagens anledning. Niklas havde således udstyret sig med intet ringere end en buttplug.

Selv om den lille hale viftede, mens Niklas løb afsted, nåede han desværre ikke først i mål.

(Foto: Dan Mariegaard)

Niklas havde udstyret sig selv med en buttplug. Se alle billederne fra årets nøgenløb i galleriet nederst. Foto: Dan Mariegaard

Det var derimod Micki, der havde mest fart i fødderne – han løb sikkert de to runder på ”Dream City”-området, der som vanligt dannede rammen om årets nøgenløb.

Hos kvinderne var det Bodil, der løb først i mål – og både hende og Micki blev modtaget med klapsalver fra de mange fremmødte tilskuere.

Vinderne fik blandt andet en højtaler, en lunken Tuborg, en blomst – og så måske mest vigtigt: En billet til næste års festival.

Du kan se billeder fra årets nøgenløb i galleriet herunder:

Følg SE og HØR på Roskilde Festivalen på Facebook og Instagram og Snapchat (seoghoerdk).

Sponsoreret indhold