Nyheder3. februar 2014

Nikita smidt ud af fjenden

Aftenens fest blev farlig for tre af Paradise-deltagerne
Nikita fik et kort ophold i paradiset
Nikita fik et kort ophold i paradiset
 Foto: All Over Press

Nikitas ophold på Paradise Hotel blev kort. I aften blev hun smidt ud af sin fjende nummer et, Nadia. Fra starten har de to haft et stærk had til hinanden, og i den første uge gjorde Nikita alt for, at den biseksuelle Nadia blev smidt på det første fly hjem til Kastrup. Men den, der ler sidst, ler som bekendt bedst. Og i aften nød Nadia at smide Nikita på porten.

Nadia tænder både på piger og drenge

Men det var ikke kun hende, der stod bag hjemsendelsen. Den nye pige Majana og Pernille havde også en finger med i spillet.

Da Majana checkede ind på hotellet, fik hun nemlig lov til at inviterer to piger til "farlig fest". Og blandt de piger var hverken Laura, Amanda eller Nikita.

De tre piger måtte tilbringe aftenen på solo, mens de kun kunne lytte til de andres fest. Midt under festen dukkede Rikke Gøransson op med et dødningehoved og beskeden om, at Majana, Pernille og Nadia måtte bestemme, hvem af de tre piger på solo, der skulle hjem.

Fræk premiere på Paradise hotel

Pigerne fik dog lov at holde en tale inden afgørelsen. Men Nikita kunne ikke få mange ord over sine læber:

- Jeg har ikke lyst til at sige et eneste ord til Nadia. Jeg kan ikke få mig selv til at sige, at vi har det godt sammen, for det har vi ikke, sagde Nikita til kameraret, lige inden hun røg hjem.

I morgen kan du se paradisoerne fyre den af til Hawaii-fest

Sponsoreret indhold