Nyheder25. august 2015

Nikita Klæstrup i chok over at bo alene!

Den unge politiker har for første gang i sit liv opdaget, hvad det kræver at bo alene. Og det har virkelig overrasket hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nikita_klaestrup_-_kaspar_wenstrup_-_web1_2.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Smækre Nikita Klæstrup, som for tiden dater komikeren Lasse Rimmer, har altid boet sammen med nogen. Enten har det været sammen med hendes daværende kæreste Rune Kristensen eller hjemme hos forældrene, men nu har den 20-årige politiker opdaget, hvad det kræver at bo for sig selv.

- På nogle punkter føler jeg mig meget voksen og ansvarlig. Jeg lufter ud. Jeg husker at fjerne hår fra afløbet efter jeg har været i bad (Det er forresten ret ulækkert. Jeg kan godt forstå, at jeg ikke har gjort det før. Og at folk er blevet sure på mig over det). Jeg husker at handle ind. Jeg fandt endda ret hurtigt ud af, hvor den nærmeste butik lå, skriver den unge Klæstrup i et nyt blogindlæg.

Men det er ikke alle ting, der går lige i den positive retning for Klæstrup, da hun også deler ud af sine foreløbige ulemper ved at bo alene.

- Der er dog andre punkter, hvor det fortsat er op ad bakke. Jeg har for eksempel absolut ingen køkkenting overhovedet, skriver hun og fortsætter senere:

[node:aller-related-content]

- Derudover frygter jeg virkelig for første gang jeg ser en edderkop og skal dræbe den selv. Måske burde jeg prøve at blive venner med mine naboer allerede nu?

Heldigvis ser det ud til, at Klæstrup – der for nylig skiftede fra Konservative til Liberal Alliance – uanset hvad, har tænkt sig at tage det hele i stiv arm.

- Som mit coverbillede på facebook siger “I’m an adult but more like an adult cat. Someone should probably take care of me but I can maybe sorta make it on my own.”

Lettere oversat lyder sætningen: Jeg er voksen, men nok mere som en voksenkat: En eller anden burde nok tage sig af mig, men jeg kan måske lidt finde ud af det selv.

Hun afrunder dog sit blogindlæg med at spørge, om det er muligt at leve udelukkende af drikkeyoghurt.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png
null

Sponsoreret indhold