Nyheder19. november 2008

Nik og Jay: Tæt på opløsning

Det er bare en pause, siger stjerneduoen, der i dag udsender opsamlingspladen De Største som afslutning på seks succesfulde år
Nik og Jay er klar til at sætte deres karriere på standby
Nik og Jay er klar til at sætte deres karriere på standby
 Foto: All Over

Selv nægter Nik og Jay , at der er tale om et punktum. De kalder det et "komma" - der hvor de er lige nu, musikalsk, menneskeligt og i forbindelse med udgivelsen af "De Største". Den opsamlingsplade, de udgiver i dag (så den kan få hele julesalget med).

I et 20 minutter langt interview på TV2 understreger de to, at der ikke er tale om opløsning af stjerneduo'en.

- Vi er bare lige der nu, hvor vi ingen planer har. Vi trænger til at få trukket vejret, rejse ud og se verden eller bare at ligge i en hængekøje og slappe af. Her er bare tale om et komma, siger de og taler som et kærestepar, der har fundet ud af de skal have en pause for også at få tid til at realisere sig selv.

- Nej, nej, vi er overhovedet ikke trætte af hinanden. Vi hænger da ud sammen og har da også masser af fælles venner, afviser de antydningerne af, at det skulle være slut.

Helt slut er det i alle tilfælde ikke endnu. "De Største" skal nok komme til at ligge under juletræerne, og ellers kan man nøjes med at åbne for radioen, hvor deres seneste single-udspil "Kommer Igen" i øjeblikket bliver råspillet.

Ellers kan man høre den på deres hjemmeside: http://www.nikogjay.dk/.

TV2-interviewet kan høres i hele sin længde her: http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-18184622.html

Sponsoreret indhold