Nyheder 26. september 2009

Nik og Jay: Store armbevægelser

Popduoen besluttede i sidste øjeblik at blive en ekstra uge på deres feriedestination
Nik og Jay forlængede lige deres ferie med en uge
Nik og Jay forlængede lige deres ferie med en uge
Foto: Claus Poulsen/ Apollo rejser

Den danske succes Nik og Jay lever- på trods af rygter om et split - i bedste velgående. Parret har lige tilbragt en ferie sammen på den kanariske ø Fuerteventura, hvor de boede i samme værelse i hele 14 dage.

- Det er ren ferie, fortalte Jay, da SE og HØR mødte ham under ferien mens han sad og så på, at hans bedre band-halvdel Nik svømmede et par baner i den olympiske pool i ferieparadiset "Las Playitas", hvor de to boede.

- Vi er strandet hernede… ej, det er forkert at sige, men vi tog lige en ekstra uge, fortalte Jay, og afslørede samtidig at de havde været af sted med en hel masse gutter.

Selv om det er ude for sæsonen og stedet ikke vrimler med dansker, kunne Nik og Jay dog ikke undgå at vække opmærksomhed blandt de danskere, der var på hotellet.

En eftermiddag havde flere teenagere og børn taget opstilling uden for popduoens ferielejlighed i håb om at få taget et billede med deres idoler. Billeder kunne det dog ikke blive til, men de fik dog en autograf, da Nik åbnede døren.

Opmærksomheden er dog ikke noget, som generer teenageidolerne.

- Jeg synes faktisk her er rimeligt fredeligt, fastslog Jay.

Efter planen skulle Nik og Jay sætte deres hvide sneaks på dansk jord igen i dag - medmindre de altså forlænger deres ferie med endnu en uge…

Sponsoreret indhold