Nik & Jay: Kæmper for nøgenløbet

Popdrengenes bløde side kom frem på Roskilde festival

Popdrengenes bløde side kom frem på Roskilde festival

Foto: All Over

24-årige Jens Meldgaard kom 5 minutter for sent til at melde sig til det legendariske nøgenløb på årets Roskilde Festival.

I stedet for at gå slukøret tilbage til sin lejr med uforrettet sag tog han tyrene ved hornene og lagde en skudsikker plan for at sikre sig en plads blandt de 15 mænd, der lørdag løb nøgenløb.

- Over nogle store fadøl kom jeg og min ven frem til, at vi skulle samle underskrifter ind, fortæller Jens, som straks iførte sig en blå trikot, katteører og en butterfly af tyl, hvorefter han bevæbnet med en ternet blok gik i krig.

Ud over campingarealet indtog den beslutsomme unge mand også mediebyen, hvor han fortæller, at mange kendte gladelig satte deres autograf på hans mission om at komme med i nøgenløbet.

- Jeg så pludselig og Nik & Jay og tænkte: "De skal skrive under - det er det vigtigste overhovedet". Det siger Jens, som prompte tog kontakt til popdrengene.

De er pissesøde

- "Vil du skrive under på, at jeg skal være med i nøgenløbet?", spurgte jeg Jay, og han sagde: "Selvfølgelig skal du det". Nik vendte sig om og gav mig elevatorblikket, og så skrev han også under, siger den håbefulde nøgenløber, som ikke havde regnet med, at netop Nik & Jay ville være med på løjerne.


- De 2 har sådan en attitude, og jeg troede ikke, det ville lykkes, men jeg synes, det var fedt, at de trådte ned af deres piedestal og skrev under.

- Mange tror, at de er helt højrøvede, men i virkeligheden er de pisseflinke, fastslår Jens, som til daglig læser på Idrætshøjskolen i Århus.

Drømmen brast

På trods af det hårde slid og Nik & Jays opbakning kom Jens desværre ikke til at stille til start, da Nøgenløbet blev afviklet lørdag eftermiddag.

- Jeg havde samlet 750 underskrifter, men de ville have 1000, siger en skuffet Jens, som var gået i skarp træning og havde øvet sig både i at løbe og være nøgen.

Hvordan Nik & Jay har det med, at deres indsats ikke var nok til at få en mand presset ind i nøgenløbet, ved Jens desværre ikke.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close