Nyheder29. oktober 2013

Nik & Jay får pigerne til at græde

Hitmagerne skrev i går autografer til deres største fans
Af af
Nik & Jay fik pigerne til at bryde grædende sammen, da de i går gav autografer i Fona
Nik & Jay fik pigerne til at bryde grædende sammen, da de i går gav autografer i Fona
 Foto: Thomas LaursenKøen af forventningsfulde fans slangede sig gennem Fona på Strøget i København, da Nik og Jay i går gav autografer i forbindelse med udgivelsen af deres nye album, United. Der var tårer, kærlighed og teenage-hormoner i luften, og dem, der havde været i butikken i længst tid, og derfor var først i køen havde sat sig ned på gulvet, mens de ventede på stjernerne.

Nik & Jays nedtur

En af pigerne på gulvet var Caroline på 17 år fra Skælskør på Vestsjælland. Hun havde trodset meterologernes stormvarsel og var taget med toget til København for at hilse på sine største idoler. Selvom teenage-pigen har mødt de to popdrenge ansigt til ansigt mere end ti gange før, bryder hun alligevel grædende sammen, hver gang hun ser dem. Det gjorde hun også i køen i Fona, og hun var ikke den eneste af de fremmødte piger, der havde våde øjne.

- Jeg tror, jeg græder, fordi det er så overvældende at se dem tæt på. Til deres koncerter fælder jeg bare en enkelt tåre, men når jeg er så tæt på og skal snakke med dem, som jeg lytter til hver dag, så er det bare meget overvældende, og alle følelserne kommer op i mig, fortæller hun.

Nik & Jay i Twitter-krig
Caroline har været fan af hitmagerne, siden hun var seks år gammel og sang med på superhittet "Hot!", og hun havde sin første koncertoplevelse med dem, da hun var syv år. Hvem af de to bling bling-klædte drenge, hun bedst kan lide, er næsten umuligt for hende at svare på.

- Det ville være ligesom at skulle vælge mellem min mor og far, siger hun og fortsætter:

- Men ligesom jeg er fars pige, er jeg altså også lidt Niks pige.

Medina-fan fik dødstrusler

Da Nik ifølge den dedikerede fan også er den af de to stjerner, der har den flotteste håndskrift, var det ham, der skulle skrive en helt speciel hilsen til hende. Teksten vil hun sammen med popikonernes autografer have tatoveret på sin arm.

- Jeg bad ham om at skrive det klogeste, han nogensinde har sagt, og så skrev han "jeg er her bare", siger Nik & Jays superfan og viser med røde øjne papiret med autograferne og den filosofiske hilsen frem.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5a259c31d83e413a8a431cfe6b0367d9.jpg


Pigerne var vilde efter at møde Nik & Jay. En af deres største fans, Caroline, kunne ikke holde tårerne tilbage, efter hun havde ventet i køen i tre timer. (Foto: Thomas Laursen)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6769c3d6f2f24805bfc09d1d78d53968.jpg


Caroline vil have lavet en helt speciel Nik & Jay-tatovering. (Foto: Thomas Laursen)


Sponsoreret indhold