Nyheder25. september 2018

Niels Olsen blev klippet ud af "Den Skaldede frisør"

Pierce Brosnan bliver erstattet af Niels Olsen, når "Den skaldede frisør" bliver til en musical. I filmen blev Niels dog klippet ud, selv om han havde en lille rolle
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180919_wen_-_italien_123.jpg
 Kaspar Wenstrup

Niels Olsen er ikke at finde på rollelisten i "Den skaldede frisør" fra 2012.

Men når handlingen bliver forvandlet til en musical, tager skuespilleren revanche. Han overtager nemlig Pierce Brosnans rolle som Philip.

- Jeg synes, valget er meget oplagt ha-ha.

Nej, jeg synes, han er fantastisk, og jeg har faktisk haft lejlighed til at møde Pierce, fordi jeg var med i en enkelt scene i filmen, der desværre ikke kom med. Jeg var læge, og han var jo Philip.

Jeg er total fan af ham, men det kan jeg ikke bruge til noget, afslører Niels i forbindelse med afsløringen af musicalen i Italien.

https://imgix.seoghoer.dk/pierce_og_dyrholm.jpg

Trine Dyrholm og Pierce Brosnan havde de bærede roller i filmen fra 2012 (Foto: Doane Gregory)

- Philip er en benhård foretningsmand, hvis kone er død. Han har lukket alt følelseshalløj ude. Han har droppet kontakten til sin søn, som nu skal giftes. Derfor tager de til Italien, hvor han møder brudens mor - den skaldede frisør, fortæller den rutinerede skuespiller, der altså vender tilbage til samarbejdet med Susanne Bier.

Det var også hende, som stod bag "Den eneste ene", hvor Niels var Niller.

- Susanne har givet mig nogle chancer. Rollen som Niller er ikke en komisk rolle. Det er dem udenom, der laver de skæve figurer.

Se interviewet med Niels Olsen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

p>

Sponsoreret indhold