Nicoline og Diana: "Paradise"-babes fester i Sunny Beach

Nicoline og Diana fester i Sunny Beach i Bulgarien

Nicoline og Diana fester i Sunny Beach i Bulgarien

Foto: Kasper D. Kopping

En vis dansk avis kører for tiden smædekampagner mod både nattelivets udskejelser og ikke mindst rejseselskabet Ung Rejs og deres eskapader i bulgarske Sunny Beach, men den virkelighed, der dér portrætteres, ligger uendeligt langt fra, hvordan tingene foregår hos rejseselskabet DUF-Rejser.

SE og HØR tog nemlig en uge til Sunny Beach for at følge firmaets to kendte guider, Diana og Nicoline fra "Paradise Hotel", der som en del af et kæmpe hold andre guider på destinationen sørger for, at gæsterne får et skønt og ikke mindst festligt ophold.

Vi tog med på pubcrawls, karnevalsfest, pool-party og adskillige andre byture, der alle blev afholdt med fokus på den gode stemning frem for tåbelige drukorgier.

Og ikke mindst Diana og Nicoline var med til, at sørge for fest og farver.

- Vi skaber den rette stemning, danser på bordene og hygger om vores gæster. Men vi drikker ikke alkohol, når vi er på vagt, og det er meget vigtigt, at der hele tiden er ansvarlige folk fra rejseselskabet, man kan gå til, hvis man havner i problemer, fortæller Diana og Nicoline, hvis ansvarsopgaver ligger fuldstændig på linje med deres kollegers.

På denne side kan du se et billedgalleri fra ugen i Sunny Beach.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close